Za Vaš uspjeh na internetu

Galerija naših web stranica

Pogledajte web stranice koje smo isporučili našim klijentima.

Stranice naših klijenata

DaVinci Engineering

Konstrukcija u strojarstvu mora biti precizna i impresivno dizajnirana. U suradnji sa Teuz Code napravili smo stranicu koja te kvalitete pokazuje klijentima i partnerima DaVinci Engineering-a.

Posjeti stranicu
Laptop and phone mockups showing the website

Yurkan Cages

Zajedno sa Teuz Code smo radili migraciju stranice koja je bila troma te imala učestale probleme sa prihvaćanjem upita stranaka. Stranici smo dali novi i moderniji dizajn uz značajne napretke u brzini rada stranice.

Posjeti stranicu
Two tablet mockups showing the website

DVD Sikirevci

Izradili smo službene stranice DVD-a Sikirevci, na kojima posjetitelji i članovi mogu pratiti najnovija događaja iz DVD-a i VZO-a Sikirevci. Članovi se mogu prijaviti te objavljivati nove vijesti, slike ili službene dokumente vezane za rad udruge.

Posjeti stranicu
Laptop and phone mockups showing the website

Udruga MiSiJa

Web stranica za udrugu MiSiJa ja rađena sa dva cilja. Glavni cilj je potaknuti zainteresirane posjetitelje da se pridruže udruzi. Uz to, stranica prikazuje rad udruge kroz godine. Članovi se sami mogu prijaviti na stranicu te objaviti nove članke sa novostima vezanim uz udrugu.

Posjeti stranicu
Laptop and phone mockups showing the website
Spremni za suradnju?

Pošaljite upit i krenimo sa dizajniranjem savršene web stranice baš za Vas. Ili se javite iz bilo kojeg drugog razloga, rado ćemo odgovoriti na svaki upit.

Stranice koje imaju dušu